SunnereBarn - Personvern - SunnereBarn

Personvernerklæring

Sist oppdatert 14.01.2022.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi i Sunnerebarn behandler personopplysninger som samles inn om deg.

Personopplysningsloven inneholder regler om hvordan personopplysninger som samles inn vil bli behandlet, herunder hvordan de sikres, hvem som har tilgang og om de kan utleveres til andre eksternt.

For en komplett oversikt over databehandlere, se liste i bunnen av siden.

Nettsider

Det er frivillig for deg som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger på våre nettsider, for eksempel ved å fylle ut påmeldingsskjema som det linkes til.

Opplysningen som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Sunnerebarn og databehandler som har tilgang til opplysningene.

Våre servere og brannmurer logger og oppretter regler basert på trafikk. Disse reglene knyttes til IP-adresser. Vi utleverer ikke disse loggene eller reglene med mindre det foreligger dom, pålegg fra politiet eller i forbindelse med etterforskning av trusler fremmet mot Sunnerebarn. Ved en eventuell utlevering av logger vil vi utlevere det absolutte minimum som oppfyller dom/pålegg/behov.

Statistikk

Vi benytter oss av Google Analytics for å analysere besøksstatistikk på sunnerebarn.no. Google Analytics gir Sunnerebarn oversikt over antall brukere, hvor brukerne befinner seg, hvor de kommer fra, hvilken datamaskin de bruker, hvilken plattform, m.m gjennom informasjonskapsler (Se eget avsnitt). Sunnerebarn har satt opp Google Analytics til å anonymisere IP-adresser. Du kan lese mer om Google og personvern her.

Kryptering

All informasjon på nettsiden vår går over en kryptert tilkobling.

Informasjonskapsler / cookies

Informasjonskapsler eller «Cookies» er små tekstfiler som lagres på enheten din når du laser inn en nettside. Vi benytter ulike informasjonskapsler på ulike tjenester. Utløpsdato er oppgitt som antall dager/timer etter siste besøk av nettsiden. Vedlagt ligger en oversikt over de ulike informasjonskapslene vi benytter per 14.01.2022.

_ga
Utløper etter: 730 dager / 2 år
Bedrift: Google Analytics
Formål: Analyse. Brukes for å differensiere brukere. Benyttes til besøksstatistikk på sunnerebarn.no

_gid
Utløper etter: 24 timer / 1 dag
Bedrift: Google Analytics
Formål: Analyse. Brukes for å differensiere brukere. Benyttes til besøksstatistikk på sunnerebarn.no

_ga_FQ4MVGQ1QJ
Utløper etter: 730 dager / 2 år
Bedrift: Google Analytics
Formål: Brukes for å vedvare nettlesersesjon.

Innsyn

Ønsker du innsyn i dine personopplysninger hos Sunnerebarn ber vi deg om å ta kontakt på post@greenudge.no. Vi ber deg om å benytte Datatilsynet sitt innsynsskjema slik at vi på best og raskest mulig måte kan behandle forespørselen. Skjemaet finner du her.

NB! Vi gjør oppmerksom på at du må kunne tilstrekkelig identifiseres før vi kan utlevere opplysninger.

Databehandlere

Per 14.01.2022 benytter Sunnerebarn seg av følgende databehandlere

  • J Ibsen AS
  • Sequel AS